Au retrogradat din B in A

Dupa cum scrie presa, se pare ca UTA va juca din sezonul urmator in Divizia A: aradon si prosport.

Nu sunt un suporter infocat, ba chiar de un an si ceva nici nu prea ma mai intereseaza fotbalul (editatul fifa e doar un hobby :p), dar ideea ca Aradul ar putea avea o echipa in Divizia A, dupa cativa ani buni de suferinta prin Divizia B, ma bucura. Se pare ca sunt insa ca mult mai multi oameni nu sunt de acord cu ideea fuziunii pentru ca ar pata onoarea clubului si ar manji blazonul echipei.

vaca

Multi am vazut ca au ajuns sa compare aceasta fuziune cu ce s-a intamplat in urma cu cativa ani la Timisoara, exista insa o mica mare diferenta, UTA isi pastreaza palmaresul, numele (din ce am inteles Vizer nu va mai avea nicio legatura cu noua echipa), culorie etc. De ce ar trebui sa le fie rusine aradenilor de aceasta solutie, mi se pare absurd sa crezi ca daca pana acum in Divizia B nimeni nu te-a ajutat, ce vei face in C? Nu suntem in Championshi Manager unde poti prelua o echipa din Onoare si sa ajungi sa castigi Liga Campionilor intr-un final, promovand in fiecare sezon.

Cat timp ai sansa de a evolua in primul esalon, sansa de a avea investitori (probabil) seriosi si de a pastra identitatea echipei, nu vad de ce ar trebui sa o irosesti.

No comments yet.

Leave a Reply