Universitatile private

Orice ati face, sa nu va inscrieti niciodata la o universitate privata. In cazul in care vreti sa invatati si sa ramaneti cu ceva dupa cei 5/4/3 ani de facultate, strangeti din dinti, invatati mai mult si incercati sa intrati la o universitate de stat. Nu va irositi viata si talentul mergand la universitati de nisa a caror singur scop este acela de a scoate cat mai multi bani si de a tipari cat mai multe diplome ce nu vor valora nimic, la fel ca si studentii ce ies de pe bancile lor.

Profesorii acestor universitati, chiar daca predau si la cele de stat, vin aici doar pentru bani, nu le pasa de studenti si pe majoritatea ii considera niste prosti incurabili, de picat nu vor pica pe nimeni, asta pentru ca universitatea trebuie sa aiba cat mai multi studenti pe liste, poti sa nu mergi 4 ani la scoala si sa te trezesti la final ca ai absolvit fara sa faci nimic.

Studentii sunt scursurile invatamantului, prea prosti sa ramana la stat, numai buni sa fie mulsi de bani la privat. Exista si exceptii, dar cu timpul, daca nu se lupta cu toate puterile, vor ajunge si ei la fel de jos.

Tags: ,

One Response to “Universitatile private”

  1. adicrst 20 October, 2006 at 20:24 #

    cata dreptate ai, omule….

Leave a Reply