UTA

Chiar daca era in Divzia A pe ultimele locuri, chiar daca era in Divizia B aproape de promovare sau retrogradare, UTA a avut mereu suporterii aproape. Aceiasi suporteri care sunt cu echipa si la bine si la rau de ani buni. Pasiunea si iubirea lor fata de echipa e neconditionata, au plans la fiecare pas gresit si s-au bucurat impreuna la fiecare victorie. Acestia sunt oamenii pe care se bazeaza o echipa. Fara ei nu ar ajunge departe.

UTA a ajuns acum din nou in Divizia A, pe cai nu tocmai ortodoxe. Ni se spune ca ar trebui sa fim recunoscatori pentru ca niste oameni de afaceri marinimosi au luat echipa, au investit bani in cumpararea unui loc in Divizia A si au salvat-o. Problema e urmatoarea, nu ei au ajutat echipa, echipa i-a ajutat pe ei. Cata lumea ii cunostea pe acesti investitori inainte de a veni la UTA? Chiar daca echipa ajungea in Divizia C, ea ii avea mereu alaturi pe suporterii adevarati si ramanea mereu in inima lor.

Inainte de a face misto de suporterii care nu isi permit sa cumpere noile abonamente astronomice, patronii ar trebui sa se gandeasca la faptul ca orice s-ar intampla, UTA a fost, este si va fi mereu a Aradului. Multi au incercat sa profite de echipa si sa-si faca un nume de pe urma ei, au plecat insa la fel de repede cum au venit.

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply