Stadion nou la Arad

In urma cu cateva zile, au aparut o serie de articole (1, 2) cu privire la faptul ca un grup de reprezentati ai unui concern italian, concern ce se pare ca a construit o serie de stadioane destul de importante in Italia, sunt in discutii cu reprezentantii orasului pentru a construi un nou stadion in Arad.

Totul e bine si frumos pana acum, problema e ca Aradul e un oras de vesnic nemultumiti. Pe langa faptul ca unii sunt nemultumiti de capacitatea stadionului, altii spun ca nu aveam nevoie de stadion mai ales ca acesta sa fie facut de niste italieni profitori. Ceea ce nu inteleg eu e cum pot sa ai impresia ca iti va construi cineva un stadion modern de cateva zeci de milioane de euro, fara sa iti ceara nimic.

Acum 6 luni, nu era bine ca se demola un stadion aflat in paragina iar in locul lui se va deschide un centru comercial ce va oferi zeci de locuri de munca si va duce la dezvoltarea zonei respective, acum lumea e iar nemultumita ca se vrea construirea unui stadion modern. Ce poti sa mai intelegi?

2 Responses to “Stadion nou la Arad”

  1. stefan 21 November, 2006 at 15:27 #

    Mda, zvonul asta a aparut si prin Iasi acum cateva luni, cum ca niste investitori straini, parca tot italieni vor sa construiasca un stadion de 20-25.000 locuri in 3 ani in schimbul unor terenuri. Oricum, cei care au demolat Astra sau cum se chema sunt obligati prin lege sa construiasca un stadion nou, probabil daca le-ar face cineva un stadion si ei le-ar da in schimb un teren ar scapa mai usor. La Iasi au demolat Constructorul, au pus o parte din scaune pe stadionul de rugby care nici vestiare nu are si au dus placile de beton pe un alt stadion si acolo au ramas trantite si azi. Stadioane noi nu o sa construiasca nimeni in Romania in conditiile in care in afara de stadioanele din A care au fost “cosmetizate” toate celelalte sunt in paragina

  2. mns 27 November, 2006 at 13:05 #

    Aici din cate am inteles, e 100% sigur ca se va construi un stadion. AM inteles ca terenul deja exista, ramane de vazut cine il va construi.

Leave a Reply