Ce faci?

Nu mai suport oamenii care te saluta in felul urmator: “Salut! Ce faci?”, “Ceau! Ce faci?“. Nu inteleg de ce fac asta, mai ales ca iti arunca intrebarea “Ce faci?” cand te intalnesti cu ei si nimeni nu are timp de vorba.

Ma enerveaza faptul ca nu prea ai ce sa raspunzi la un asemenea salut. Daca te gandesti acum la rece, ai putea sa raspunzi “Bine”, problema e ca fiind in graba nu stii ce sa raspunzi. Daca doar saluti inapoi, probabil e rau ca o tai repede, daca raspunzi in mai mult de 3 cuvinte, de obicei ajungi sa te simti prost sau cealalta persoana iti arunca privirea de “ce ma intereseaza pe mine asta, eram doar politicos”.

Intr-un fel mi se pare absurda intrebarea asta, adica te intalnesti cu cineva pe strada, amandoi sunteti grabiti, amandoi vedeti chestia asta, nimeni nu are chef de conversatie, atunci ce naiba mai intrebi. Ce ar putea sa raspunda celalalt? “Fac bine, merg pe strada grabit si nu stiu ce sa raspund dobitocilor ce pun intrebari tampite”. Chestia asta seamana cu celebra intrebare pe care o primesti cand raspunzi la telefonul fix: “Esti acasa?”.

One Response to “Ce faci?”

  1. Jokes 8 December, 2006 at 16:45 #

    Idem

Leave a Reply