S-a terminat vacanta, incepe un nou an

Gata vacanta, de maine incepe oficial noul an, cel putin pentru mine, si se pare ca va fi un an destul de greu. Urmeaza 6 saptamani de colocvii si examene, si va fi probabil cea mai grea sesiune de cand sunt la facultatea actuala. Partea ce mai proasta e ca desi avem materii foarte interesante si actuale, profesorii sunt niste nepasatori ce nu au nici o treaba cu materiile pe care le predau.

Miercuri e primul colocviu, la Programare Orientata pe Obiecte, C++ fiind limbajul studiat. Exista doar o singura problema, nimeni nu s-a deranjat sa ne predea, la laboratoare am stat si n-am facut nimic legat de programarea pe obiecte si acum trebuie sa dam un test sau sa facem un proiect. Experiente neplacute am avut cu proiectele inca de anul trecut, tot la POO, dar de data asta la Java. Eu m-am chinutit 3 luni sa fac proiectul care ne-a fost cerut (un compilator), totul a fost ok, mergea pentru toate cazurile posibile si m-am trezit ca toti am primit aceeasi nota, eu fiind singurul care am facut proiectul complet si la subiect. Semestrul asta n-am mai facut nimic, sper sa ma descurc in cele 2 zile ramase. Chiar nu vad de ce mi-as bate capul la un proiect serios pentru scoala, mai ales cand nimeni nu iti apreciaza munca.

Noul an a inceput si cu o mica dilema. Sa reincep sa lucrez ca programator la firma la care am lucrat si anul trecut, sau sa incerc sa-mi canalizez forta de munca spre FifaRomania si inca 2 proiecte personale. In primul caz e vorba de un castig destul de bun si sigur, dar timpul pe care il voi acorda proiectelor personale va scadea foarte mult. In cel de-al doilea caz e vorba de posibile castiguri mult mai bune dar si foarte nesigure, pe langa asta voi face ce-mi place, nu ca nu mi-ar placea sa lucrez, dar e un alt sentiment cand lucrezi pentru tine.

Bafta tuturor in noul an! :)

Tags:

4 Responses to “S-a terminat vacanta, incepe un nou an”

  1. DarkComy 9 January, 2007 at 16:11 #

    Si la mine e cea mai grea sesiune (la mine anul III cica e cel mai greu din fac).

    Bafta!!!!

    Sa dea Domnul sa fie o sesiune fara restante ….sau cat mai putine :D

  2. mns 9 January, 2007 at 16:22 #

    Sau cu bursa, dar asta e deja imposibil :(

  3. Tuby 12 January, 2007 at 21:59 #

    La mine incepe prima mea sesiune din era de student…normal ar trebui sa fie cea mai usoara dar nu va fi deloc asa din moment ce eu nu am miscat absolut un deget lunile astea :P

  4. mns 14 January, 2007 at 02:15 #

    Tu crezi ca cineva misca un deget in facultata in afara sesiunii? :D

Leave a Reply