De sesiune

Cum poate cineva care nu ti-a predat mai nimic la o materie, si una destul de importanta, sa iti ceara sa dai examen/sa faci un proiect?

Miercuri am examen/proiect la Programare Logica cu Constrangeri. Pana acum fiecare profesor ce a avut legatura cu materia asta n-a dat niste materiale de studiu (asta pentru ca lor le era greu sa ne predea ceva, probabil pentru ca sunt habarnisti in domeniu) complet diferite si ce tratau materia din alt punct de vedere iar eu trebuie sa stau sa-mi pierd zilele invatant ce altii nu ne-au putut invata intr-un semestru.

Q: Cine m-a pus sa ma intorc in Arad?

A: Prostia!

Tags:

5 Responses to “De sesiune”

  1. saint 14 January, 2007 at 12:03 #

    aa, dar unde ai fost initial

  2. mns 14 January, 2007 at 15:59 #

    La Timisoara :(

  3. DarkComy 24 January, 2007 at 20:14 #

    Hmm . Eu am o materie ( e OPTIONAL ) si am fost repartizat la Arhitectura Americana . La primul curs profesorul ne-a zis ca cine vrea 5 sa zica si nu o sa ne chinuie cine vrea sa inteleaga materia si il intereseaza si vrea 10 o sa fie mai greu . La fiecare ora venea cu laptopul , dadea drumul la un slide de poze si timp de doua ore nu facea decat sa laude MODUL DE VIATA AMERICAN ( ce nu avea absolut nici o legatura cu arhitectura) . La ultimul curs , l-am intrebat cum o sa sune subiectele si el … ” Explicati evolutia in arhitectura a New York Five ” :| . Ne-a zis sa citim vreo cinci carti pana la examen ca sa putem sa raspundem la intrebari (bine ca ne pune sa citim in sesiune cand si asa sunt foarte “liberi” :| )

  4. mns 24 January, 2007 at 23:03 #

    E plin de oameni de genul asta, nu cred ca are rost sa te stresezi. Probabil dupa examen iti vei da seama ca ti-ai facut prea multe griji pentru nimic.

  5. wonder 9 May, 2007 at 08:00 #

    Ma poti ajuta si pe mine cu niste cursuri la logica cu constrangeri?
    Pls…caut de ceva timp si ma gandeam poate ma poti ajuta
    Ms anticipat

Leave a Reply