Suna periculos, trage grila mai jos

Am ajuns sa urasc facultatea, nu ideea de facultate insa si materiile pe care le facem, eu urasc profesorii si institutia in sine. Cum toti suntem acum niste buni europeni, asa s-a gandit si facultatea sa adere la tot felul de tratate obscure si astfel sa experimenteze pe noi o serie de modalitati, cel putin ciudate, de a da examenele.

Asadar, avem una bucata facultate profil real, si anume informatica, facultate la care acum toate examenele se dau grila online. Online cand merge serverul cu “platforma de invatamant”.

Eu inca sunt socat de ce fel de examene putem sa dam la materii de genul Statistica sau Modelare. Aici e vorba de materii serioase, materii la care trebuie sa faci exercitii, aplicatii, materii cu foarte multe materiale si cursuri. Examenul final la aceste materii e reprezentat de un test grila de 10 intrebari. Asta e evaluare europeana?

Nu are rost sa mai zic nimic de cei care nu vin tot semestrul si se trezesc dimineata inainte de examen la coada vacii, aici vorbesc serios, chiar suspectez pe cativa dintre ei ca dorm in grajduri, nu stiu nici macar la ce materie dau examene si intr-un final iau note intre 5 si 7. Asa DA evaluare.

Tags:

No comments yet.

Leave a Reply