The Prodigy, Revelion 2008, Sibiu

Dupa multe amanari, anulari, razgandiri, aterizari fortate si escale la Munchen, am prins in 31 decembrie The Prodigy la Sibiu. In mare, venirea trupei britanice in Romania a fost motivul principal pentru care am petrecut revelionul la Sibiu, dar intr-un final pot spune ca intreaga excursie a meritat.

Modul in care s-a schimbat Sibiul pana acum, chiar daca e vorba doar de centrul istoric, e destul de impresionant, orasul devenind unul dintre cele mai importante atractii turistice de la noi.

IMG_8251

Revenind la revelion, cei de la The Prodigy au cantat doar aproximativ 40 de minute, dar s-au ridicat la asteptarile publicului si nu au dezamagit, organizarea a fost insa destul de proasta, mai ales ca lumea nu a mai fost lasata sa intre in Piata Mare inainte de miezul noptii, asa ca am ramas sa vedem artificiile in Piata Mica, de unde mare lucru nu prea s-a vazut.

The Prodigy, Piata Mare Sibiu Artificii revelion 2008 Sibiu

Celor care mai vor sa mearga in Sibiu le recomand pensiunea Coroana de Aur, conditiile au fost foarte bune, internet wireless, mic dejun mult prea consistent inclus in pret si personal prietenos. Recomand camera 7 pentru privelistea mai buna. :)

Tags: , , ,

4 Responses to “The Prodigy, Revelion 2008, Sibiu”

  1. Rami 4 January, 2008 at 02:18 #

    C’est stie!! The Prodigy 4 life! >:)

  2. bastylica 4 January, 2008 at 10:55 #

    foarte reusita poza cu artificiile. Cat despre cazare, pe care tura a receptionerelor e mai bine :)

  3. mns 5 January, 2008 at 01:15 #

    Se schimba intre ele, nu au program fix, dar toate sunt de treaba. :)

  4. DarkComy 6 January, 2008 at 02:23 #

    E vrajeala faza cu privelistea la camera 7 nu? :D Vrei sa spui ca e bun patul … de un jaga jaga :P

Leave a Reply