Cumparaturi de haine online

Niciodata nu prea m-a incantat ideea de a cumpara haine online, mai ales ca in ultima vreme destul de multa lume am vazut ca isi comanda, prin intermediari, diferite produse de pe EastBay. cea mai mare problema cred ca o reprezinta marimile hainelor, pentru ca si daca mergi intr-un magazin si probezi diferite haine, nu ai cum sa nu observi ca marimile difera destul de mult de la marca la marca.

Am aflat nu demult, de la Rami, de un magazin online romanesc, Tuatara, unde chiar daca nu au foarte multe haine, au produse diferite fata de ce ai gasi in mod normal intr-un magazin de la noi (Timisoara, de Arad nici nu mai vorbesc) si de calitate. Pe langa toate astea, au si un mare plus pentru livrari, aici in Arad produsele ajung foarte repede. De exemplu de la Gameshop am asteptat 1 saptamana pentru un amarat de joc, aici joi seara am dat o comanda si sambata dimneata aveam tricoul.

Say hello to the ROBO ZOMBIES. :)

Tags: , ,

4 Responses to “Cumparaturi de haine online”

  1. Rami 26 April, 2008 at 18:37 #

    Se stie! Tuatara #1! servicii de nota 10, ar fi si mai fain daca ar fi mai multe produse.

    Hello Zombie Dude!!

  2. jkfkd 10 January, 2009 at 10:05 #

    si daca sunt in alta tara??? ce fac???:)) imi trimit ei hainele in 24 de ore cum zic? … poate prin italia, spania… dar canada?:))

  3. mns 13 January, 2009 at 00:41 #

    Iti cumperi de la magazinele din tara din care esti, pentru ca hainele sunt mult mai ieftine decat in Romania. :p

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rami’s BLOG » Blog Archive » Haine Online - 5 November, 2008

    [...] mici decat pe ruta Bucuresti-Arad, iar perioada de livrare e in medie 7 zile. Cum spunea si Dani intr-un post mai vechi, sunt si dezavantaje, insa minore (zic eu). Romania e la inceput in acest domeniu, de aceea si [...]

Leave a Reply