Gmail rocks

Mi-am dat seama astazi cat de mult imi place Gmail si cat de folositor poate sa fie. Mai are niste probleme din cand in cand, dar este un serviciu gratuit si probabil cel mai bun si simplu webmail din cate exista.

Ceea ce m-a luminat azi in legatura cu Gmail a faptul ca aveam nevoie de un curs mai vechi din facultate. Cum au trecut mai bine de 3 ani de atunci, printre cursurile tiparite nu le-am gasit pe cele de care aveam nevoie, cu toate ca nu tin minte sa le fi aruncat, iar documentele “electronice” sunt pierdute in mare ede CD-uri de backup.

Revenind la Gmail, mi-am adus aminte ca foloseam mailul pentru a-mi trimite si salva aplicatiile de laborator, astfel am gasit nu numai toate cursurile de care aveam nevoie, dar si exercitiile si aplicatiile facute la scoala si am reusit astfel sa calculez ca folosind diferite sisteme de affiliate marketing, poti castiga intr-o luna bani pentru a manca zilnic cate un iaurt Muller Bianco. :D

Asadar, cu un singur search am gasit mailuri vechi de 3 ani si niste documente pe care altfel le-as fi pierdut si nu as fi avut ocazia de a ma juca acum cu tot felul de formule sexy de statistica :D . M-am uitat acum mai atent si am observat ca am mailuri chiar din 2004, toate stand frumos ordonate intr-un inbox fara SPAM, odihnindu-se acolo in cei “314 MB (4%) of your 7304 MB”.

Tags: , ,

No comments yet.

Leave a Reply