OpenCoffee 37

Am ajuns in sfarsit inapoi la Arad, am fost dimineata la Opencoffe 37 unde am facut o scurta prezentare a ceea ce vrea sa fie (in curand) fixee. Din punctul meu de vedere a meritat drumul, am avut ocazia sa ma aflu printre multi oameni cu idei bune si care au facut lucruri importante in online-ul romanesc.

Grupul de feedback format din Bobby, Calin, Costin + Viorel a parut putin dur, mai ales cu startul in forta pe care l-au avut cu dailysport.ro, dar avand in vedere ca toti au o anumita experienta e normal sa nu fie la fel de entuziasmati de proiectele pe care le-au vazut (in aceeasi masura cu persoanele care le-au prezentat) si sa aiba o parere obiectiva fata de ceea ce li s-a pus in fata. Eu ma bucur de feedback-ul si sfaturile primite si sper sa nu trec prea usor peste ele.

Mai multe despre OpenCoffee: Lucky 7: We want to see bloodLucky 7 la Opencoffee si Lucky 7 reloaded la Opencoffe.

Tags: , ,

6 Responses to “OpenCoffee 37”

  1. Florin Tudor 24 April, 2009 at 14:11 #

    Atat de rau ti s-a parut proiectul meu?

  2. Daniel 24 April, 2009 at 14:21 #

    Nu, deloc, stai linistit, am spus doar ca v-au luat prea tare pe voi inca de la inceput, asta probabil pentru ca intrati pe o piata unde sunt jucatori mari cu resurse nelimitate. :) La google cine-i dadea sanse la inceput, mai ales ca existau deja moatoare de cautare care aveau o baza solida, dar uite unde au ajuns acum. :)

  3. Florin Tudor 24 April, 2009 at 15:19 #

    Ei, mie mi-a facut placere sa prezint si am primit si ceva feedback pozitiv, totusi. Mi s-a parut ca la alte proiecte dezvoltatorii au fost luati chiar si mai tare :D

    Succes, ne auzim!

    Ps: Fixee a fost cel mai interesant proiect din cele sapte. Abia astept sa-l vad online ;)

  4. Daniel 24 April, 2009 at 15:31 #

    Mie asa mi s-a parut, ca au fost mai reci decat trebuia fata de proiectul vostru. In rest da, in discutiile de dupa toti am primit sfaturi foarte bune si multe incurajari, sa speram ca toate proiectele vor fi online si vor reusi in viitor. :)

    Multumesc, si eu sper sa fie online cat mai repede si cel mai important sa fie folositor.

  5. Viorel 25 April, 2009 at 22:04 #

    Multumesc pentru participare, Daniel ! Te mai astept pe la OpenCoffee ! ;)

  6. Daniel 26 April, 2009 at 23:01 #

    Cu prima ocazie cu care mai ajung la Bucuresti. Oricum, ati facut o treaba excelenta, imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti sa pot participa mai des. :)

Leave a Reply