Intalnirea bloggerilor aradeni

Cred ca a trecut mai bine de un an si jumatate de cand am fost la ultima intalnire bloggeristica din Arad, intalnire ce a avut loc in februarie 2008. De atunci, din cate am auzit, au fost mai multe intruniri, la care imi pare rau ca nu am mai putut sa particip.

Ieri am ajuns si eu, la fel ca multi altii, din cate am observat aceasta fiind intalnirea organizata in Arad cu cei mai multi participanti: Bebeluha, Seba, Dan, Ovi, Dani, Tomckat, Adrian din Arad, Blog AradNuzzu, Dragos, Maddy, RaulHarina, Marius, Mihai si Gonzo. Pareri si poze cred ca puteti gasi pe mai toate blogurile celor ce au participat.

S-a discutat despre multe lucrui si proiecte, doua dintre ele fiind WWMP, o organizatie ce se ocupa de sustinerea si promovarea unor idei si concepte din mediul online spre mediul offline si You Club Video, un site de muzica si video din Timisoara. Tot din Timisoara au fost si aproximativ jumatate din cei ce au participat, ei fiind cei ce au intretinut atmosfera o buna parte a timpului, avand ceva mai multe intalniri bloggeristice in spate. :)

Tags: , ,

One Response to “Intalnirea bloggerilor aradeni”

  1. Mariuskl 9 November, 2009 at 23:12 #

    Categoric, s-a meritat sa vin pana la Arad sa ma serbez :P. Din pacate dupa ce am ajuns in Timisoara m-au durut ochii ca naiba de la fum.

Leave a Reply