Semimaratonul judetului Arad

Au mai ramas aproximativ 5 zile pana la “Crosul si semimaratonul judetului Arad“, prima competitie de acest gen din Arad, fara a pune la socoteala supermaratonul Arad-Bekescsaba, care la 196 de km nu e foarte accesibil publicului larg.

Din primul moment in care am auzit de acest eveniment am primit vestea cu foarte mult entuziasm, asta pentru ca avand in vedere posibilitatile pe care le are Aradul (in special malul Muresului), era pacat sa nu avem o asemenea competitie care sa promoveze miscarea in aer liber si alergatul.

Partea cea mai buna este ca sunt foarte multi oameni inscrisi, aproximativ 150 la semimaraton si aproape 400 de persoane la cele doua curse de 6km si 1 km, eu fiind printre cei 150 de la semimaraton.

Avand in vedere ca e prima competitie de acest gen la care m-am inscris, merg pe ideea ca important e sa particip si cel mai bine ar fi sa si termin cursa intr-un timpĀ  de pana la 2 ore, mai ales ca in ultimul an am lasat-o mai moale cu antrenamentul, dar sunt optimist ca atat eu, cat si toti ceilalti participanti mai putin profesionisti inscrisi la semimaraton, vom avea o cursa cat se poate de buna, iar la anul, avand in vedere succesul si interesul aratat pana acum pentru eveniment, vom avea parte si un maraton intreg.

Partea cea mai buna este ca sunt foarte multi oameni inscrisi, aproximativ 150 la semimaraton si aproape 400 de persoane la cele doua curse de 6km si 1 km.

Tags: , , ,

No comments yet.

Leave a Reply