Cu placere, desteptule

Bine ca scoateti echipamentul Craiovei…in loc sa faceti pe cel al Stelei.Mare echipa Craiova asta…
Iar de stadioanele alea comuniste pe care le toti editati…no comment! La toate stadioanele din Romania ar trebui pusa cate o bomba ca ne facem de ras prin Europa, iar voi le tot editati….sunt jalnice….dar probabil n-aveti alte treburi.

Ce ma enerveaza genul asta de oameni. In ultima vreme, cei ce au ceva cu noi sunt stelistii. COnsidera ca avem ceva cu echipa lor si de fiecare data cand au ocazia incep sa faca spume pe forum.

Haideti sa stabilim cateva lucruri, daca mai vreti ca Steaua sa apara in RLSP pe viitor, v-as ruga sa va calmati putin. Nu vom face echipamentele noi ale Stelei (si asta nu pentru ca e o conspiratie mondiala a libanezilor si a masonilor) cat timp nu stim cu arata echipamentul de deplasare al Stelei. Pana atunci, puteti sa comentati cat vreti pe forum, nu va convine ceva, nu mai intrati pe site, nu primim niciun leu sa lucram si sa editam, nu aveti dreptul sa ne cereti nimic, daca nu va convine asta si nu vreti sa plecati, va dam noi afara cu cea mai mare placere.

Cum individul ce a scris citatul de mai sus s-a luat de stadioanele comuniste pe care noi le editam, vreau sa inchei cu vorbele unei persoane a carui identitate nu o voi dezvalui:

Steaua si mutarea taranilor la oras au fost cele mai mari greseli ale comunistilor

6 Responses to “Cu placere, desteptule”

  1. eu 9 August, 2006 at 22:11 #

    acum stiti :P

  2. brigada_neagra18 12 August, 2006 at 02:21 #

    barosane sunt un jucator inrait de fifa dar daca se poate realiza la fifa comentariu in limba romana astept un rasp

  3. mns 12 August, 2006 at 11:58 #

    Aproape orice se poate face la Fifa, mai putin comentariu. :p

  4. JohnnyUSA 13 August, 2006 at 02:48 #

    Aloo, nene, mai usor cu Steaua… v-ati molipsit cu un comunism.. voi si parintii vostri ati trait ani de zile in comunism.. intr-un cuvant.. o dat dati cu Steaua comunista, dar uitati ca si voi va trageti din comunisti. PUNCT ;-)

  5. mns 13 August, 2006 at 11:25 #

    Nu vad ce legatura are ce spui tu cu subiectul.

  6. JohnnyUSA 13 August, 2006 at 14:44 #

    “Steaua si mutarea taranilor la oras au fost cele mai mari greseli ale comunistilor”

    Asta este legatura.

Leave a Reply