Vrea acasa

Ce simpatici mi se par unii jucatori de fotbal. Sa luam cazul lui Drida, un baiat ce a fost un etern viitor talent al Aradului, mare amator de discoteci si cluburi. Drida a jucat la UTA in urma cu 3 ani, in acea perioada UTA luase cateva puncte in Divizia A, nimeni nu juca nimic, apoi au picat in B. Dupa o vreme au plecat o groaza de jucatori, printre care si el. Acum, UTA se afla pe locul 9 in Liga I, exista bani si echipa are un investitor serios, vrea si saracul de Drida sa se intoarca la Arad sa fie mai aproape de familie.

Poate am inteles eu gresit, poate nu vrea sa vina inapoi la UTA, doar exista multe alte echipe de fotbal in judet. Ceea ce mi se pare ciudat e ca Jiul, echipa actuala a lui Drida, e undeva prin fundul clasamentului Ligii I, sa fie o coincidenta ca tocmai acum vrea sa se intoarca?

“Din iarna, mi-as dori sa revin la UTA, echipa la care m-am lansat. Eu sunt aradean, asa ca m-as intoarce acasa”
Gandul

Tags: ,

3 Responses to “Vrea acasa”

  1. stefan 28 November, 2006 at 22:52 #

    “acasa” te intorci cand ai peste 30 de ani si vrei sa mai joci un an sau 2 si sa te retragi, nu la 25 de ani. Mai este o “vedeta” la Jiul care am auzit ca ar vrea sa se intoarca acasa, Adrian Ilie care a plecat de la Iasi la Timisoara pe 400.000$, a jucat 2 meciuri acolo si acum e cu un picior in B cu Jiul. El a fost exclus din lot impreuna cu Drida pentru cateva etape.

  2. DarkComy 28 November, 2006 at 23:08 #

    Drida asta imi aminteste de o anumita “curva” a campionatului nostru Plesan :)

  3. mns 28 November, 2006 at 23:25 #

    Exact, stiam eu ca seama cu cineva, dar nu stiam cu cine. Plesan e. Bine, Plesan a dat un gol in amicalul ala cu germania, e vedeta, Drida a dat un gol la ACU Arad sau la cine. :D

Leave a Reply