Moarte stapanilor

Ieri am avut o zi foarte ciudata, multe lucruri au mers relativ prost spre bine, multe lucruri de rezolvat, oboseala multa si mult rahat de caine. Da, rahat de caine.

Ziua de 30 noiembrie 2006 a fost ziua in care am calcat de 3 ori in rahat de caine, de fiecare data in fata casei pe trotuar. Daca erau marcajele unor caini vagabonzi, nu ma enervam, partea frumoasa e ca aici in zona nu exista caini vagaboni, exista doar stapani cretini ce-si plimba cainii si ii lasa sa se cace pe trotuar. Cel mai mult imi plac batranele sclerozate ce scot cainii la plimbare si ii incurajeaza: “bravo mama, asa, fa caca mare, fa caca mare” si apoi se iau si pleaca lasandu-mi mie in fata garajului si in fata portii de intrare gustarica avuta de exemplarul canin din dotare.

La nervii pe care mi i-am facut astzi, m-am gandit si la un plan. Imi voi alege o zi si voi sta la panda, in momentul in care un dobitoc isi mai lasa patrupedul sa se cace in fata casei, iau o lopatica, astept sa se departeze si arunc cu rahatul dupa el.
Va rog sa va abtineti si sa nu-mi spuneti ca voi fi de 3 ori mai norocos. :P

5 Responses to “Moarte stapanilor”

  1. Saint 1 December, 2006 at 09:24 #

    idee buna! numai sa nu te ia ala la bataie :D

  2. r5m 1 December, 2006 at 10:37 #

    Lasa ca vei fi de 3 ori mai norocos acuma… :P Glumeam…
    Mai bine stai cu punguta si cu lopatica si le dai sa stranga… N-are rost sa arunci dupa ei, ca s-ar putea sa le placa. :P

  3. stefan 1 December, 2006 at 13:27 #

    ar fi mai bine sa le dai cate o lopata in cap :) Eu in fiecare dimineata trebuie sa ocolesc vreo 20 de cacati de caine pana ajung la scoala.

  4. saint 2 December, 2006 at 19:44 #

    P.S. joi, cand mergeam spre scoala, era o femeie mai batrana, cu un caine. Am vazut ca pe mijlocul totruarului, ala a inceput sa faca treaba mare. Eh, si aici partea faina: dupa ce si-a terminat cainele ala treaba, femeia a luat cu lopatica cacatul, si l-a pus intr-o punguta! Se pare ca nu toata lumea e la fel :)

  5. mns 3 December, 2006 at 02:26 #

    Eh, cu o floare nu se face primavara. :P

Leave a Reply