Yahoo! Go

N-am fost niciodata un mare fan Yahoo, dar trebuie sa recunosc ca aplicatia lor pentru mobile e excelenta. Am descarcat acum cateva saptamani Yahoo! Go 3 Beta, dar nu am avut prea mult timp sa ma joc prin aplicatie.

Astazi am testat insa partea de harti, care acum mi se pare ca se incarca mult mai repede (merge si mai bine decat Google Maps pentru mobil), ai hartile de la Yahoo Maps, care spre deosebire de Google au mult mai putine imagini din satelit din Romania, dar au cel putin 2 orase cu strazile complete (Timisoara si Bucuresti), plus cateva strazi importante si din alte orase.

Cea mai tare parte mi se pare insa Flickr. Poti sa vezi galeria ta de poze, galeriile prietenilor, sa cauti prin taguri si prin toate pozele de pe site practic. Cireasa de pe tort e insa posibilitatea de a urca pozele de pe telefonul mobil. In versiunea 2, uploadul parca a fost ceva mai greoi, dar acum am reusit sa urc 2 poze la fel de repede ca si cum as fi facut-o de pe computer.

DSC00106.JPG DSC00100.JPG

Mai sunt si alte servicii misto, cititorul de feeduri, vremea, stiri, iar aplicatia arata foarte bine si se misca si mai bine si lin. Cine vrea sa incerce, sa dea o fuga pe la m.yahoo.com de pe telefonul mobil, merita.

Tags: , ,

No comments yet.

Leave a Reply