FifaRomania, file de poveste

In aceasta saptamana, Stefan a descoperit cateva site-uri ce se foloseau direct sau indirect de numele si patchurile noastre pentru a promova diverse activitati. In primul rand e vorba de un hub DC++. Cineva a avut mareata idee de a denumi un hub, FifaRomania Hub. Pe langa asta au facut si un micut site pe care au pus logo-ul nostru.

Un alt site, cred ca un campionat de Fifa, s-a gandit ca pot sa puna fisierele noastre (stadioane, echipamente si RLSP) in zona lor de download. Nu link catre site-ul nostru ci download direct al fisierelor de pe site-ul nostru. Problema s-a rezolvat, niciun fisier de pe FIfaRomania nu mai poate fi downloadat decat prin link de pe site-ul nostru.

Dupa disparitia unui site concurent (nu prea pot sa ii numesc concurenti pentru ca un patch cu o echipa scos in 3 ani nu inseamna mai nimic), multi dintre userii forumului lor s-au intors la noi. Aceiasi useri care ne faceau in toate felurile acum cateva luni, vin si se comporta ca niste mielusei acum. Nu mai zic nimic de un personaj care ne ameninta ca ne da in judecata sau ca ne face reclamatie la nu stiu ce echipa, se poarta acum ca un ingeras si chiar vrea sa ne ajute sa-i facem un stadion.

No comments yet.

Leave a Reply