Biciclistii

Nu ii mai suport, au ajuns sa ma enerveze mai tare decat un sofer cu 4 clase care nu a mai folosit semnalizatoarele de cand si-a luat carnetul. Biciclistii sunt inconstienti si cu gura mare, niste dobitoci ce nu ar trebui sa mai circule pe sosele. Nu inteleg cum li se permite sa puna piciorul pe un drum public fara a cunoaste regulile elementare de circulatie. Daca ajungi sa dai intr-unul si il nenorocesti pentru ca el nu a vazut semnul ala mare si rosu pe care scrie STOP, tot tu esti de vina.

De ce m-am enervat? Pai ma intorceam acasa astazi si ajung la o mica intersectie prin care trec foarte des, e chiar simpla, doua strazi se intalnesc intr-o mica piata. Pe strada pe care veneam eu, ai prioritate, pe cealalta strada pe langa faptul ca trebuie sa le acorzi prioritate celor ce vin din dreapta, mai este si un semn mare STOP, care e foarte bine plasat si e imposibil sa nu-l vezi. Vin eu frumos, nu aveam viteza, maxim 30Km/h si pac imi sare in fata o biciclista batrana si sictirita, nu opresc ci doar merg mai incet si o ocolesc cat sa nu o lovesc, ce face idioata? Imi arunca o privire de girafa constipata si incepe sa urle: “Nu ma vezi boule, ce nu opresti, vrei sa ma lovesti?”. Nu i-am zis nimic, ma ganeam sa ma dau jos si sa o bat cu semnul ala STOP ce era cam cat curul ei de mare, am lasat-o in jalea ei, o sa invete probabil semnele de circulatie cand o sa-i rupa cineva picioarele.

9 Responses to “Biciclistii”

  1. Ratonu 7 August, 2006 at 00:56 #

    Nu mi se pare in regula sa jignesti intreaga comunitate ciclista din Romania avand ca argument doar comportamentul unei babe “sictirite”. Bine ca nu te citeste prea multa lume.

  2. mns 7 August, 2006 at 00:59 #

    Te-am jignit? :p

    Hai ma Ratoane, tu esti suparat pe mine ca nu ti-am facut subdomeniu ca sa-ti pui blog aici. Lasa ca termin site-ul si ti-l fac atunci. :p

  3. Ratonu 7 August, 2006 at 01:00 #

    ia p*la

  4. mns 7 August, 2006 at 01:02 #

    Vezi ca o sa-ti pice. ;)

  5. Ratonu 7 August, 2006 at 01:08 #

    La tine in gura?

  6. mns 7 August, 2006 at 01:14 #

    Ai vrea tu. ;)

  7. Vladinho 7 August, 2006 at 03:28 #

    Cica sa o bati cu semnu STOP hahahahaha

  8. The Razvan 8 August, 2006 at 23:30 #

    Bai nene, ma gandeam ca e plin de comentarii ale altor oameni…nu tot ale noastre din echipa. Si pentru o clipa chiar am crezut ca citesc si altii blogu` asta.
    Razvan, aka DedHoupu`

  9. mns 9 August, 2006 at 13:12 #

    Razvanici <3

Leave a Reply