Update 2

Am trecut astazi prin niste incercari dificile la site, am avut unele probleme si tocmai in momentul in care ma gandeam ca ce a fost mai greu a trecut, mi-am dat seama ca urmeaza o parte si mai urata. Nu-i nimic insa, va trece si asta si poate maine voi oferi acces la site la 2 persoane ce s-au oferit sa ne ajute cu stirile.

In timp ce faceam acum o pauza (avand in vedere ca de joi ma culc la 3 sau 4 noaptea) , ma gandeam putin la tot ceea ce s-a intamplat in mica noastra comunitate de cateva zile. Inteleg ca toata lumea se astepta site-ul si spera de multa vreme sa fim din nou online la capacitate maxima. Am zis de cateva ori ca site-ul va fi gata, nu m-am tinut de promisiune, inteleg dezamagirea unora. Ceea ce ma cam streseaza este atitudinea, in loc sa incerce sa ajute cu ceva, sa vina cu idei si sugestii pentru site, ei trebuie sa posteze comentarii amuzante pe aici sau prin alte parti. In momentul in care am pus bazele FifaRomania am zis ca orice s-ar intampla, voi fi mereu in echipa. In ultimul an nu am putut sa fac prea multe, au fost unle schimbari in viata, dar timp de 4 ani am fost tot timpul online si am intretinut FifaRomania. In 2003 si 2004 plateam 4 milioane de lei pe luna internetul doar pentru asta, iar site-ul in cei 4 ani ne-a adus fix 0 lei.

Ceea ce se intampla acum e exact ceea ce ne fac userii de pe forum, nu ar fi multumiti nici daca am face un RLSP cu toate echipele din Romania si 100 de stadioane. Am lucrat si nu am dormit nopti bune din 2002 pana azi lucrand la site, la RLSP, la forum, de fiecare data cand au fost probleme, le-am rezolvat. Saptamana trecuta am spus ca site-ul va fi gata in zilele ce urmeaza, asa o sa si fie, nu mai e mult.

Va multumesc pentru sprijinul acordat.

Tags:

Comments are closed.