Rezultate RoBloggers Survey

Weekendul trecut au fost publicate rezultatele la chestionarul RoBloggers. Era interesant daca publicau si raspunsurile la intrebarile cu blogurile preferate si la alte intrebari la care trebuia sa justifici intr-un fel sau altul raspunsurile.

Chestionar pentru bloggeri - rezultate

2 Responses to “Rezultate RoBloggers Survey”

  1. Carmen Holotescu 22 August, 2006 at 17:03 #

    Buna, Daniel,

    Multumesc pentru mentionarea rezultatelor.

    Am scris in insemnare:

    “Astazi apar informatiile despre primele 3 sectiuni ale chestionarului:

    * Informatii personale
    * Modalitati de informare
    * Bloguri monitorizate.

    Vrem ca pe la mijlocul saptamanii sa publicam informatiile despre sectiunile ramase – probabil cu rezultate si mai interesante decat cele de pana acum – referitoare la blogurile editate si blogosfera romaneasca.

    Intr-o a treia etapa sa listam toate blogurile editate de cei care au completat chestionarul si cele mentionate ca fiind bloguri bune.

    Nota Carmen: Cand va mai fi timp, corelatii cu datele ce le am despre cele 600 de bloguri pe care le monitorizez si apar clasificate si cu informatii despre notorietate / vizibilitate la Colectie.”

    Deci vor mai fi niste etape :-)

    Ce date de pana acum ti-au atras atentia?

    Carmen

  2. mns 23 August, 2006 at 01:38 #

    Din pacate nu m-am uitat decat pe statistici, nu am mai citit si restul anunturilor. Astept cu nerabdare si celelalte rezultate.

    Acum la final, sondajul mi se pare ca a iesit foarte bine, a fost o idee buna si e bine ca ati reusit sa strangeti un numar destul de mare de raspunsuri. Sa speram ca la o editie viitoare (la anul) numarul raspunsurilor va creste in aceiasi masura in care creste si blogosfera romaneasca.

Leave a Reply