Cui nu-i place sa complice lucruile?

Duminica noaptea am lansat site-ul, cu multe gauri inca. Luni seara trebuia sa termin zona de download pentru ca lumea sa poate lua din nou toate fisierele noastre de la Fifa 2002 pana la Fifa 07. Astazi e miercuri si inca nu e gata, mai am cateva probleme de rezolvat. Care e problema? Problema e ca puteam sa termin totul de luni, a trebuit insa sa ma complic, am avut un piticut pe creier care imi spunea: “pune si chestia x in plus, fa si aia, fa si cealalta”.

Am ajuns asadar sa fac si primul meu script AJAX, asta mi-a luat aproape o jumatate de zi. Ce face scriptul? Pai inlocuieste sistemul vechi de votare al fisierelor (formular greoi in genul “Selecteaza nota si apasa voteaza”) cu unul nou si simplu care nu mai reincarca toata pagina ci doar iti afiseaza rezultatul votului dupa ce ai apasat pe o steluta. Dragut, eh? Stiu ca nu e mare lucru si ca un asemenea mic script e ca o masinuta de lemn pe langa un bolid de Formula 1, e simplu, dar e al meu. Am ajuns la concluzia ca daca e folosit cum trebuie, AJAX-ul te poate scapa de multe batai de cap si nu e doar un Web 2.0 fart.

Tags:

4 Responses to “Cui nu-i place sa complice lucruile?”

  1. Astristul 21 September, 2006 at 14:06 #

    mns,nu se poate mi-ati suspendat contul de pe forumul FIFA Romania! De ce???? Ce trebuie sa fac sa pot avea contul inapoi???? te rog raspunde!

  2. mns 21 September, 2006 at 14:28 #

    Pentru ca daca tot ii ridici atat in slavi pe “cei far de patch in 3 ani”, poti sa mergi la ei pe forum sa discuti. La noi nu mai esti binevenit.

  3. Astristul 21 September, 2006 at 17:14 #

    Nu i-am ridicat in slavi! Doar v-am criticat pe voi in legatura cu jucatorii de la Steaua! Imi cer scuze daca v-am jignit,dar as vrea sa fiu primit inapoi! Va rog frumos!

  4. Andrei Trif 22 September, 2006 at 00:49 #

    sal …am problema aceea de mi se blocheaza jocu in perioada de transferuri si am cautat patch-u (RLSP 2006 v2.0 fix) pentru rezolvarea problemei peste tot si numai pe site-ul fifaromania l-am gasit ..si dupa cum spuneti, ink nu ati terminat site-ul …as dori sa mi-l trimiteti , daca se poate …sau sa-l puneti pe un site de unde sa-l pot lua …va rog mult de tot

Leave a Reply