There is no I in TEAM

Multa vreme am trait cu impresia ca eu pur si simplu nu pot lucra in echipa. Niciodata nu am reusit sa lucrez la un proiect cu mai multe persoane, de fiecare data ma gandeam ca sunt egoist si nu imi place ca altcineva sa ma deranjeze in timp ce lucrez.

Mi-am dat insa seama ca lucrurile nu stau chiar asa. Sa luam exemplul FifaRomania, lucram de aproape 4 ani, niciodata un patch mare nu a fost facut in proportie de 100% de o singura persoana. Intotdeauna am reusit sa lucram impreuna si sa avem rezultate bune sau chiar foarte bune.

Pentru a lucra in echipa, personale trebuie sa se completeze reciproc si in acelasi timp sa fie la acelasi nivel. Nu poti sa lucrezi in echipa cu persoane carora trebuie sa le explici de 10 ori ceva pentru a intelege, sau cu persoane care pur si simplu nu stiu ce trebuie sa faca.

Eu am tendinta sa ma atasez mult prea mult de proiectele la care lucrez, de aceea nu concep ca o persoana care nu are cunostiintele necesare, sa-mi modifice munca, e ca si cum ai lasa un taietor de lemne sa-ti faca o operatie pe creier. Nu mi se pare normal ca dupa ce lucrezi si lasi o bucatica din tine intr-un anumit proiect, sa vina un “profan” si sa amestece cu lopata munca ta. La FifaRomania nu am nici cea mai mica problema cu asta, stiu ca Stefan de exemplu este foarte bun in ceea ce face si stiu ca poate sa faca fata cu brio oricarei incercari, dovada si ultimii 2 ani in care a preluat si a reinventat practic RLSP.

One Response to “There is no I in TEAM”

  1. sisu_stelistul 4 October, 2006 at 21:15 #

    Unde lucrezi?

Leave a Reply