Evomag

Se ia un laptop ce oficial ar trebui sa apara in Romania pe 11 iulie, una bucata site www.evomag.ro si cateva intrebari:

eu: Buna ziua
evomagro: buna
eu: http://www.evomag.ro/produs.php?produs_id=9408&show_tab=7#tabs, in legatura cu acest laptop
eu: il aveti pe stoc?
evomagro: ce?

Trecem peste faptul ca laptopul nu ar trebui sa fie inca lansat in Romania, cel putin asa am auzit, si mergem catre reactia promta a persoanei ce se ocupa de clienti. In cazul in care am deranjat-o, poate pe viitor ar trebui sa scoata iconita de contact prin intermediul YM de pe paginile produselor.

Tags:

5 Responses to “Evomag”

  1. Mihai 31 July, 2007 at 22:29 #

    Buna seara,
    Produs se afla in oferta noastra din momentul in care se poate oferta, se poate cumpara. Un produs in magazin nu este trecut niciodata “in avans”.
    Va rog sa-mi comunicati raspunsul colegei noastre pentru a ne da seama de greseala facuta.
    Va multumim, o seara placuta.

  2. Valentin 22 November, 2007 at 22:28 #

    Firma evomag e cea mai neserioasa de pe piata. Am mai comandat on-line, dar la ei a durat 2 zile de la lansarea unei oferte ca sa primesc mesaj de regrete profunde ca nu mai au pe stoc ceea ce-mi doream si ca daca am rabdare 2-3 saptamani vor mai aduce. Si asta in conditiile in care in oferta lor se spunea ca au pe stoc. Cum sa mai lucrezi cu ei?

  3. Gogu 12 July, 2008 at 19:06 #

    Auzi Valentine…toti prostii se dau cunoscatori acu…normal ca un but ca tine care nu stie cum sta treaba nu are nici o treaba ! Fa frate comanda le emag sau la altele sa vezi servicii la aia ! Ca sa stii si tu…ca daca un produs nu-l gasesti la o firma onlione ai 90% sanse sa nu-l gasesti la nici un alt mgazin online. Eu comand la evomag de 2 ani de zile si sunt unii dintre cei mai seriosi din busines !

  4. Mihai Patrascu 30 July, 2008 at 23:55 #

    Multumim.

Trackbacks/Pingbacks

  1. mns, blog verde » Acer Aspire 5920 - 23 August, 2007

    [...] de care mai ciudate, am reușit să pun mâna pe un Acer Aspire 5920. Nu, nu l-am cumpărat de la Evomag :D, l-am luat din Austria, prin Amazon, asta pentru că diferența de preț și dotări dintre [...]

Leave a Reply