Reinventand roata

Am apucat sa-o fac si pe asta. Dupa mai multe incercari nereusite de a ma apuca de lucrarea de licenta, luni am pornit la drum. Pana acum aveam 2 idei intre care oscilam, una chiar daca ar fi fost mai potrivita, nu ma atragea chiar atat de mult ca un proiect pe care tot am vrut sa-l incep, dar nu am avut timpul necesar.

Problema mea a fost intotdeauna faptul ca daca incep sa lucrez la ceva, automat imi va sari gandul la inca 2 sau 3 probleme ce tin de respectivul proiect. Bineinteles ca ma voi apuca in acest caz sa dezvolt ideile si intr-un final ajung sa lucrez la 3 chestii fara sa termin la timp niciuna din ele.

Fiind la inceput de drum, m-am gandit ca as avea nevoie de un Project Manager pentr a-mi organiza munca cat mai bine. Chiar daca online se gasesc o multime de site-uri ce te ajuta sa-ti organizezi fisierele, timpul si intregul proiect, eu m-am gandit: ce-ar fi sa-mi fac un project manager. Dezastrul ra pe cale sa se intample, nici n-am inceput bine proiectul si deja aveam planuri de cu totul altceva, ceva ce mi-ar fi luat cel putin o luna.

Unul dintre lucrurile pe care le-am invatat in ultimul an, lucrand, a fost faptul ca de multe ori trebuie pur si simplu sa treci peste pornirile mult prea creative si sa te concentrezi pe ceea ce faci. Nu spun ca trebuie sa privesti doar inainte si sa nu te gandesti decat la destinatie, dar uneori putin autocontrol nu strica.

Ah, daca sunteti si voi in cautare de un manager online bun, incercati Assembla.

Tags: ,

No comments yet.

Leave a Reply